Chat met ons op WhatsApp!
WhatsApp
Like ons op Facebook!
Facebook
Volg ons op Twitter!
Twitter
Stuur ons een Email!
Email
Neem contact met ons op!
Telefoon

Tijdelijke internetverbinding en wifi op congressen en beurzen

Tijdelijk internet voor congressen en beurzen

Tijdelijke internetverbinding via 4G+, straalverbinding of satelliet. Binnen 24 uur kan een internetverbinding op uw congres of beurs geregeld zijn.

Mobiel internet voor congressen en beurzen via 4G+, satelliet of straalverbinding binnen 24 uur geregeld. Weet u niet exact welke capaciteit of verbinding noodzakelijk is? Neem vrijblijvend contact met ons op: +31 (0)85 210 1000 +31 (0)85 210 1000

De zakelijke markt, ook wel bekend als MICE (meetings, incentives, conferences, events) is buitengewoon divers. Er is echter wel één belangrijke gemene deler: het belang van een goede, betrouwbare en veilige internettoegang. Voldoe aan de strenge eisen van uw standhouders en bezoekers en regel een tijdelijke en veilige (VPN) internetverbinding.

Tijdelijk internet op een congres of beurs

PADACO Connectivity biedt drie standaardpakketten voor tijdelijk internet en wifi op een congres of beurs. De verbinding wordt afhankelijk van de locatie en gewenste snelheid geregeld via straalverbinding, 4G+ of satelliet. Liever advies op maat? 088 444 8877088 444 8877 of info@padaco-connectivity.nl

PIA LiteVanaf: € 95,-
internettoegang en keuze voor wifi verbinding of een bekabelde aansluiting voor een enkele werkgroep

InternetsnelheidTot 60 Mbps

Maximaal aantal aangesloten producten30

Maximaal aantal gelijktijdige gebruikers15

pia businessVanaf: € 250,-
internettoegang en wifi verbinding - volledig gemonitorde oplossing voor grotere en meerdere werkgroepen

InternetsnelheidTot 60 Mbps

Maximaal aantal aangesloten producten500

Maximaal aantal gelijktijdige gebruikers250

pia proVanaf: € 400,-
Internet toegang op maat - volledig schaalbare en gemonitorde oplossing


InternetsnelheidVanaf 100 Mbps

Maximaal aantal aangesloten productenOnbeperkt

Maximaal aantal gelijktijdige gebruikersOnbeperkt

pia corporateVanaf: € 665,-
Internetverbinding met vaste IP adressen, bonded VPN tunnel en encryptie mogelijkheid


InternetsnelheidVanaf 50 Mbps

Maximaal aantal aangesloten productenOnbeperkt

Maximaal aantal gelijktijdige gebruikers100

pia corporate proVanaf: € 1100,-
Internetverbinding met vaste IP adressen, bonded VPN tunnel en encryptie mogelijkheid


InternetsnelheidVanaf 75 Mbps

Maximaal aantal aangesloten productenOnbeperkt

Maximaal aantal gelijktijdige gebruikersOnbeperkt

Uw voordelen

Met tijdelijk internet van PADACO Connectivity profiteert u van:

Voor uw congres of beurs kunt u de tijdelijke wifi inzetten voor bijvoorbeeld:

PADACO Connectivity staat 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar voor mogelijke storingen aan uw tijdelijke internetverbinding.

Maatwerk voor uw congres of beurs

Bovenstaande PIA-pakketten zijn voorbeelden van configuraties en omvatten een standaard die mogelijk niet op uw congres of beurs van toepassing is. Geen probleem: wij verzorgen een advies op maat voor uw tijdelijke internetverbinding.

+31 (0)85 210 1000 +31 (0)85 210 1000

Een congres op een unieke locatie

Om een congres of beurs extra onder de aandacht te brengen, kiest men steeds vaker voor een bijzondere locatie. Omdat deze locaties vaak niet bedacht zijn op grote evenementen, is de infrastructuur vaak niet toereikend voor een solide wifiverbinding. Met een tijdelijke internetverbinding zorgt u toch dat er voldoende internetcapaciteit is om aan de eisen van de moderne beursbezoeker en standhouder te voldoen.

Een congres of beurs zonder voldoende internetcapaciteit? PADACO Connectivity denkt graag met u mee en realiseert een solide internetverbinding.

Versterk uw congres of beurs met social wifi

In de zakelijke markt is een vorm van social wifi sterk in opkomst. Tijdens het congres kan dit aangeboden worden in de vorm van een digitale agenda, een poll of een app om de interactie te verhogen. Dit geeft de eventaanbieder veel meer mogelijkheden tot directe feedback van bezoekers en standhouders. Voor het goed toepassen van social wifi is het essentieel dat de internetverbinding sterk genoeg is voor de grootte van het evenement. Op veel beurzen is het helaas nog vaak matig gesteld met de beschikbare wifi. De internetsnelheid komt door het razendsnelle mobiele internet niet in de buurt van wat de beursganger tegenwoordig gewend is. Voorkom problemen met de social wifi apps door een solide tijdelijke internetverbinding. Zo maakt u uw beurs aantrekkelijker voor bezoeker en standhouder.

Wanneer uw beurs gebruik maakt van social wifi is beveiliging van de verbinding essentieel. PADACO Connectivity kan voor u verschillende VLAN’s opzetten om gebruikers gescheiden te houden. Tevens kunnen we VPN-verbindingen opzetten. Dus voor de zakelijke gebruiker een belangrijke aanvulling op uw dienstverlening.

Tijdelijk internet om te voldoen aan de wensen van standhouder en bezoeker

De mogelijkheid tot interactie is mede verantwoordelijk voor het slagen van een congres of beurs. Standhouders en bezoekers gebruiken een beurs als belangrijke netwerkmogelijkheid. De gelegenheid om direct online een connectie te maken is daarbij essentieel. Standhouders willen een individuele wifi met ruimte voor een guest login en bezoekers hebben toegang nodig tot het (bedrijfs)netwerk. Met een tijdelijke internetverbinding kunt u voor beide groepen een goede beurservaring realiseren.

Laat de beperkte wifi uw beurs of congres niet verpesten

Een slechte internetverbinding zorgt voor een mindere beurservaring voor standhouders en bezoekers. PADACO Connectivity helpt u graag bij het verzorgen van een snelle en veilige internetverbinding. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

+31 (0)85 210 1000 +31 (0)85 210 1000