Chat met ons op WhatsApp!
WhatsApp
Like ons op Facebook!
Facebook
Volg ons op Twitter!
Twitter
Stuur ons een Email!
Email
Neem contact met ons op!
Telefoon

Over ons

PADACO automatisering b.v.

Gevestigd in de TV studio’s Aalsmeer, met de beschikking over een eigen inpandig datacenter en state of the art glasvezelverbindingen, biedt PADACO een full service ICT dienstverlening. PADACO Connectivity B.V. is operationeel onderdeel van PADACO Automatisering B.V.

Onze visie en missie

Visie

Het leveren van kwaliteit in producten en dienstverlening zorgt voor lage kosten en tevreden klanten. Als we het niet goed kunnen doen dan doen we het niet.

Missie

PADACO is een full service IT partner voor onze relaties. Wij luisteren eerst en leveren dan pas een dienst waar wij voor 110 % achter kunnen staan. Dit doen wij met de allerbeste producten en medewerkers en in eigen beheer. PADACO wil geen hardware leveren maar oplossingen waar u als klant geen omkijken naar heeft.

Waarom PADACO

PADACO is ontstaan vanuit de behoefte van de TV studio Aalsmeer voor 1 aanspreekpunt voor internettoegang en netwerkdiensten. Met een behoefte aan maximale flexibiliteit en kwaliteit. PADACO heeft zich vanuit ons eigen datacenter en de duidelijke behoefte bij onze klanten ontwikkeld tot een full service ICT provider. Van glasvezel tot werkplekbeheer. Wij beschikken over ons eigen netwerk en belichten zelf glasvezel. Op afgelegen locaties brengen wij desgewenst internet via onze eigen unieke 4G+ oplossing. We beseffen dat we groot zijn geworden door in kwaliteit en flexibiliteit te blijven denken. Door alles in eigen beheer en met eigen medewerkers te doen zijn wij eindverantwoordelijk voor onze diensten en producten. Wij leveren onze complete producten en diensten aan MKB en corporate Nederland. Onze visie is uw garantie : Het leveren van kwaliteit in producten en dienstverlening zorgt voor lage kosten en tevreden klanten. Als we het niet goed kunnen doen dan doen we het niet.

Onze vier belangrijke pijlers

Internet toegang

PADACO heeft de overtuiging dat automatisering begint bij een goede en flexibele internet toegang. Wij leveren breedband verbindingen via glasvezel, straalverbindingen en 4G+ oplossingen. Glasvezelverbindingen leggen wij compleet voor u aan of verzorgen het belichten. Met de diensten rondom internettoegang voorzien wij in uw behoefte om (eventueel tijdelijk) meer snelheid en kwaliteit te kunnen waarborgen in uw internet voorziening.

PADACO is gespecialiseerd in tijdelijke en/of flexibele internettoegang. Onze unieke oplossing voor mobiel internet via 4G+ is in staat een megabundel aan data beschikbaar te maken waarmee vele mensen tegelijk internettoegang hebben zonder kans op overbelasting. Wij zorgen voor maatwerk, waarbij wij u garanties kunnen aanbieden met betrekking tot internetsnelheid, VoIP, beheer en monitoring van de lijn. Wij definiëren niet een standaard product, maar luisteren naar uw behoefte en budget. Daarop passen wij onze dienstverlening aan.

Datacenter

Ons inpandige datacenter heeft per 1 juni 2015 haar deuren geopend. Door alles in eigen beheer te houden, maximaliseren wij klanttevredenheid en de snelste responstijd en schaalbaarheid. Middels het netwerk van WorldStream BV zijn wij verbonden met diverse high-end transit partijen zoals Level(3), Cogent, Hibernia Networks. Nationaal verkeer wordt direct op de Amsterdam Internet Exchange afgeleverd zodat deze pakketjes slechts enkele milliseconden onderweg zijn naar hun eindbestemming.​

Hosting
  • Cloud- en online werkplekken
  • Dedicated hosting (managed en unmanaged)
  • Colocatie
  • Hosted VoIP

PADACO werkt samen met Brite Telecom en biedt u communicatie oplossingen die kunnen dienen als een volledige vervanging van uw zakelijke telefonie omgeving terwijl u gebruikmaakt van alle voordelen die werken in de “Cloud” met zich meebrengt. U kunt 24 uur per dag, 7 dagen in de week een beroep op ons doen. Wij bieden vaste telefonie via het Internet. Oftewel VoIP. VoIP is flexibel, rijk aan functionaliteit en is in veel gevallen goedkoper. Informeer naar onze Hosted VoIP, SIP Trunks en IP telefooncentrales. Daarnaast bieden wij B-Mobile aan, dit is een vast-mobiel integratie van de Brite Telecom Group. B-Mobile verbindt alle functionaliteiten van de telefooncentrale met het gebruiksgemak van mobiele telefonie. Vaste en mobiele telefonie zijn eindelijk werkelijk één product.

Netwerkbeheer

Uw netwerk anno vandaag is vaak een combinatie van bekabeld en wireless. Afgestemd op de behoefte van gebruikers en gasten. Ons NOC (network operations center) monitort alle essentiële netwerkactiviteiten en stelt ons in staat om proactief en op afstand eventuele problemen op te lossen.

Netwerkbeheer

Goed en regelmatig netwerkbeheer van uw vaste LAN en wireless LAN en systeembeheer is een must, omdat uw organisatie bijna volledig afhankelijk is geworden van een feilloos functionerend netwerk. De taak van de netwerkbeheerder is het onderhouden van voldoende capaciteit, functionaliteit en integriteit van de infrastructuur. Uw netwerk is één van de meest bedrijf kritische onderdelen van uw organisatie. Een storing of inbraak in uw netwerk kan betekenen dat uw bedrijf stil komt te liggen wat u veel tijd en geld kost. Netwerkbeheer is vooruitkijken. Om uw netwerk ongestoord en veilig te laten werken is het van belang dat uw servers en computers periodiek en kundig worden beheerd. Wij inventariseren uw bestaande ICT netwerkomgeving en geven u inzicht over de mogelijke verbeteringen.

Wireless LAN / Wifi Verhuur

In combinatie met bovenstaande diensten bieden wij een perfect (draadloos) netwerk tijdens uw evenement, congres of beurs en zorgen voor een probleemloze wifi verbinding van elke gewenste omvang. Wij werken met eigen gecertificeerde wifi specialisten en in directe samenwerking met de allerbeste wifi fabrikanten. Tevens beschikken wij over eigen redundante internet lijnen, stroomvoorzieningen en een eigen inpandig datacenter.

Wireless LAN / Social Wifi en marketing

Wifi Marketing dient zich te richten op mobiel ,content en relevantie. Anno vandaag zit uw klant /gast niet te wachten op marketing communicatie die niet op maat is. PADACO heeft de technische en marketing knowhow om uw organisatie verder te helpen en van het aanbieden van een gratis dienst als wifi een belangrijke marketing communicatie tool te maken. Vanzelfsprekend is een goed beheer van uw gasten wireless LAN van groot belang. Wij zijn in staat dit deel van het LAN netwerk volledig te scheiden van uw organisatie LAN.

ICT diensten

Systeembeheer

Systeembeheer wordt door ons binnen elk bedrijf, groot of klein, op een uitgekiende manier ingevuld. Uitgangspunt is altijd, dat het systeem blijft draaien en dat oponthoud minimaal is. Met ons preventief Systeembeheer Online hebben wij een model ontwikkeld dat de taken van een systeembeheerder overneemt. Het kan worden ingezet bij kleine en grote organisaties. Dit unieke model is transparant en plooibaar.

Werkplekbeheer

Wij houden uw computer of laptop schoon, snel, beveiligd en betrouwbaar. Zonder dat u het merkt. Denk aan het tijdig uitvoeren van beveiligingsupdates en software updates. Het controleren op virussen en spyware/malware. Zorgen dat een computer of laptop snel blijft en dat het goed functioneert met gekoppelde printers en scanners.

Consultancy

Wij denken met u mee en helpen bij IT en telecom projecten en vraagstukken. Onze adviseurs en projectmanagers zorgen dat u efficiënter werkt én kosten bespaart dankzij een accurate projectplanning, heldere analyse en een duurzaam advies op maat. Hiermee krijgt u snel inzicht en weet u concreet wat de status van uw ICT-omgeving is.

Installatietechniek

We hebben ruime ervaring in het aanleggen van data- en ICT netwerken (UTP, FTP en glasvezel netwerken). Ook het koppelen van diverse gebouwen cq. locaties kunnen wij voor u realiseren. Stabiliteit is natuurlijk het fundament voor het complete netwerk. Kennis en apparatuur is binnen ons bedrijf aanwezig om voor u backbone verbindingen te realiseren. Als een van de weinige ICT installatiebedrijven bouwen wij zowel passieve als actieve netwerken!

Helpdesk

Onze ICT helpdesk fungeert voor u als centraal aanspreekpunt bij vragen of incidenten. Bij het contact met onze ICT helpdesk krijgt u altijd één van uw vaste contactpersonen. We werken voor u als ‘single point of contact’: als vragen of incidenten gemeld worden die voor andere (ICT-) leveranciers bestemd zijn, worden deze ook door onze helpdesk in behandeling genomen en doorgezet naar de betreffende leverancier. Uiteraard leggen we alle afspraken voor ondersteuning vast in heldere overeenkomsten, waarbij ook ondersteuning buiten de reguliere kantoortijden mogelijk is

Verhuur hardware

Een computer, laptop of printer huren voor een evenement of andere tijdelijke behoefte? Dat kan bij PADACO Wij zijn hét adres voor betrouwbare computer verhuur. U kunt bij ons 24 uur per dag, 7 dagen per week een computer huren. In ons uitgebreide assortiment vindt u verschillende systemen van topmerken als HP en Acer. Wij beschikken over een grote voorraad en kunnen daarom snel leveren.