Chat met ons op WhatsApp!
WhatsApp
Like ons op Facebook!
Facebook
Volg ons op Twitter!
Twitter
Stuur ons een Email!
Email
Neem contact met ons op!
Telefoon

Specials

Speciale oplossingen voor uw speciale evenement

Mobiel data en netwerk centrum

En dan bedoelen we ook echt mobiel....

PADACO beschikt over twee volledig ingerichte data en telecommunicatie wagens. Vanzelfsprekend voorzien van een eigen redundante stroomvoorziening door middel van een fluister aggregaat en back-up accu stroomvoorziening. Door middel van onze unieke PIA Pro+ zijn we in staat om in zeer korte tijd een tijdelijke internetverbinding op te bouwen. Natuurlijk kunnen we ook point to point verbindingen en/of straalverbindingen verzorgen.

Het eigen datacenter van PADACO in Aalsmeer is door middel van deze internetverbindingen benaderbaar maar ook de voorzieningen in de data en communicatie wagens kunnen dienstdoen als onafhankelijk datacenter. Noodzakelijke activiteiten kunnen zo gegarandeerd doorgang vinden.

Voor onze diensten tijdelijke internet en wifi tijdens evenementen zijn we op deze wijze volledig onafhankelijk en kunnen we een compleet redundante omgeving opzetten. Naast de monitoring vanuit ons datacenter in Aalsmeer zijn we met deze oplossing nog beter in staat u volledig te ontzorgen. Onze technici zijn ter plaatse om eventuele calamiteiten gelijk op te kunnen lossen.

PADACO datacentrum

Aangemeld bij de ACM als internetprovider en met ons eigen datacenter heeft PADACO zich, vanuit een behoefte bij onze klanten, ontwikkeld tot een full service ICT provider. Van glasvezel tot werkplekbeheer. Wij beschikken over ons eigen netwerk en belichten zelf glasvezel.

Ons inpandige datacenter heeft per 1 juni 2015 haar deuren geopend. Door alles in eigen beheer te houden, maximaliseren wij klanttevredenheid en de snelste responstijd en schaalbaarheid. Middels het netwerk van WorldStream BV zijn wij verbonden met diverse high-end transit partijen zoals Level(3), Cogent, Hibernia Networks. Nationaal verkeer wordt direct op de Amsterdam Internet Exchange afgeleverd zodat deze pakketjes slechts enkele milliseconden onderweg zijn naar hun eindbestemming.​

Hosting
  • Cloud- en online werkplekken
  • Dedicated hosting (managed en unmanaged)
  • Colocatie
  • Hosted VoIP

PADACO werkt samen met Brite Telecom en biedt u communicatie oplossingen die kunnen dienen als een volledige vervanging van uw zakelijke telefonie omgeving terwijl u gebruikmaakt van alle voordelen die werken in de “Cloud” met zich meebrengt.

U kunt 24 uur per dag, 7 dagen in de week een beroep op ons doen. Wij bieden vaste telefonie via het Internet. Oftewel VoIP. VoIP is flexibel, rijk aan functionaliteit en is in veel gevallen goedkoper. Informeer naar onze Hosted VoIP, SIP Trunks en IP telefooncentrales. Daarnaast bieden wij B-Mobile aan, dit is een vast-mobiel integratie van de Brite Telecom Group. B-Mobile verbindt alle functionaliteiten van de telefooncentrale met het gebruiksgemak van mobiele telefonie. Vaste en mobiele telefonie zijn eindelijk werkelijk één product.