Chat met ons op WhatsApp!
WhatsApp
Like ons op Facebook!
Facebook
Volg ons op Twitter!
Twitter
Stuur ons een Email!
Email
Neem contact met ons op!
Telefoon

Tijdelijk internet: internetverbinding en wifi op locatie

Tijdelijk internet via straalverbinding, 4G+ of satelliet

Tijdelijk internet op locatie via straalverbinding, 4G+ of satelliet. Binnen 24 uur heeft u een betrouwbare, veilige en snelle internetverbinding op locatie. Deze tijdelijke internetverbinding is ideaal voor locaties waar de nodige infrastructuur niet aanwezig is voor een reguliere internetverbinding. PADACO Connectivity helpt u graag bij de keuze voor een type internetverbinding of bij de benodigde capaciteit.

Tijdelijk internet op locatie: volledig maatwerk voor uw evenement, onderneming of project. Binnen 24 uur een betrouwbare en veilige internetverbinding. Neem vrijblijvend contact met ons op voor een advies op maat: +31 (0)85 210 1000 +31 (0)85 210 1000

De kosten voor een tijdelijke internetverbinding

PADACO Connectivity levert tijdelijke internetverbindingen op maat. U betaalt alleen voor de capaciteit die u nodig heeft, zo betaalt u nooit teveel. Hieronder ziet u een aantal standaardpakketten om u een indicatie te geven van de kosten.

PIA LiteVanaf: € 95,-
internettoegang en keuze voor wifi verbinding of een bekabelde aansluiting voor een enkele werkgroep

InternetsnelheidTot 60 Mbps

Maximaal aantal aangesloten producten30

Maximaal aantal gelijktijdige gebruikers15

Meer info

pia businessVanaf: € 250,-
internettoegang en wifi verbinding - volledig gemonitorde oplossing voor grotere en meerdere werkgroepen

InternetsnelheidTot 60 Mbps

Maximaal aantal aangesloten producten500

Maximaal aantal gelijktijdige gebruikers250

Meer info

pia proVanaf: € 400,-
Internet toegang op maat - volledig schaalbare en gemonitorde oplossing

InternetsnelheidVanaf 100 Mbps

Maximaal aantal aangesloten productenOnbeperkt

Maximaal aantal gelijktijdige gebruikersOnbeperkt

Meer info

pia corporateVanaf: € 665,-
Internetverbinding met vaste IP adressen, bonded VPN tunnel en encryptie mogelijkheid


InternetsnelheidVanaf 50 Mbps

Maximaal aantal aangesloten productenOnbeperkt

Maximaal aantal gelijktijdige gebruikers100

Meer info

pia corporate proVanaf: € 1100,-
Internetverbinding met vaste IP adressen, bonded VPN tunnel en encryptie mogelijkheid


InternetsnelheidVanaf 75 Mbps

Maximaal aantal aangesloten productenOnbeperkt

Maximaal aantal gelijktijdige gebruikersOnbeperkt

Meer info

Uw voordelen

Met tijdelijk internet van PADACO Connectivity profiteert u van:

 • Binnen 24 uur een volledige communicatie-infrastructuur
 • Basispakket bestaande uit uw lokale netwerk (wifi/LAN) en de internetverbinding.
 • Volledige integratiemogelijkheden voor bijvoorbeeld beveiliging, printers en kassa’s.
 • Duidelijk en overzichtelijk: u kunt uw abonnement desgewenst dagelijks opzeggen.
 • Bij een storing bereikt u ons 24 uur per dag, 7 dagen per week.
 • U kunt ook gebruikmaken van aanvullende diensten zoals VPN, telefonie, inrichting werkplekken, etc.
 • Onze medewerkers zijn VCA-gecertificeerd.

De voordelen van tijdelijk internet en wifi van PADACO Connectivity

Tijdelijk internet en wifi is tegenwoordig zeer snel geregeld via straalverbinding, 4G+ of satelliet. Binnen 24 uur kunnen wij al een tijdelijke internetverbinding op locatie realiseren. U hoeft dus nooit lang zonder internet te zitten. Tijdelijk internet van PADACO Connectivity is daarbij op korte termijn goedkoper dan het opzetten van een vaste internetverbinding. De verbinding is stabiel en u geniet te allen tijde van een hoge internetsnelheid.

Met tijdelijk internet en wifi van PADACO Connectivity profiteert u van:

 • Hoge internetsnelheid
 • Snelle implementatie: binnen 24 uur geregeld
 • Relatief lage kosten

Wij helpen u graag aan een tijdelijke internetverbinding op maat, neem hiervoor vrijblijvend contact met ons op:

+31 (0)85 210 1000 +31 (0)85 210 1000

Wanneer kunt u een tijdelijke internetverbinding inzetten?

Een tijdelijke internetverbinding kan ingezet worden op een locatie waar de infrastructuur niet aanwezig is voor een vaste verbinding. Ook wanneer u tijdelijk meer capaciteit nodig hebt dan de aanwezige infrastructuur kan leveren, biedt tijdelijk internet uitkomst.

PADACO Connectivity levert tijdelijk wifi vooral in de volgende branches:

 • Bouw
 • Congressen en beurzen
 • Consumenten evenementen
 • Sportclubs
 • Jachthavens
 • Zakelijke evenementen

Tijdelijk internet voor de bouwplaats

De moderne bouwplaats digitaliseert. Dit maakt het steeds belangrijker dat een bouwplaats over de juiste internetverbinding beschikt. Door tijdelijk internet op de bouwplaats kan er continu communicatie plaatsvinden tussen bouwplaats en hoofdkantoor. Werkbonnen, urenregistraties, inspecties en opnames kunnen zo in realtime gedeeld en gemonitord worden.

Tijdelijk internet voor de bouwplaats

Tijdelijk internet op congressen en beurzen

Wifi is een belangrijke businesstool op congressen en beurzen. De beschikbare infrastructuur is echter vaak niet in staat om de kwaliteit te leveren die de beursbezoeker of standhouder gewend is. Door een tijdelijke internetoplossing op uw congres of beurs geeft u de bezoeker en standhouder de internetsnelheid die ze in deze moderne tijd gewend zijn.

Tijdelijk internet op congressen en beurzen

Tijdelijk internet op zakelijke evenementen

Internet op een zakelijke bijeenkomst is van toegevoegde waarde op het evenement. Een goede internetverbinding maakt het bijvoorbeeld voor alle genodigden mogelijk om de event-app te gebruiken. Zo kunnen de bezoekers direct de interactie aangaan met de organisatoren en met andere bezoekers. Niet elke evenementenlocatie biedt de noodzakelijke hardware om een solide verbinding te realiseren. Met tijdelijk internet van PADACO Connectivity weet u zeker dat er voldoende internetcapaciteit aanwezig is. Tijdelijk wifi geeft u ook de mogelijkheid om een evenement te organiseren op een bijzondere locatie die normaal niet voor deze doeleinden gebruikt wordt.

Tijdelijk internet op consumenten evenementen

Meer en meer bedrijven gebruiken een evenement als onderdeel van hun marketingmix. Gratis wifi op een dergelijk evenement getuigt niet alleen van goed gastheerschap, maar een tijdelijke social wifi kan zelfs onderdeel uitmaken van de marketing. Naast het beschikbaar stellen van (gratis) wifi kunt u namelijk de interactie aangaan met de bezoeker. Zo treedt u direct in contact met de doelgroep en kunt u uw bedrijf profileren.

Tijdelijk internet op consumenten evenementen

Het dataverbruik op de verbinding kan gelimiteerd worden per gebruiker. Zo krijgt iedereen dezelfde ruimte en heeft niet het hele netwerk te lijden onder de zware gebruikers.

Tijdelijk internet bij een verhuizing

Wanneer uw bedrijf verhuist, gaat het internet soms niet direct mee. In deze digitale samenleving kan dit grote gevolgen hebben voor uw onderneming. Door een tijdelijke internetoplossing van PADACO Connectivity ondervindt uw bedrijfsvoering geen last van het gebrek aan internet na een verhuizing.

Tijdelijk internet bij een verhuizing
Er zijn vele toepassingen te bedenken voor tijdelijk internet. Neem vrijblijvend contact op met onze adviseurs om te bekijken wat er mogelijk is voor uw evenement, jachthaven, sportclub of andere toepassing. +31 (0)85 210 1000 +31 (0)85 210 1000

Permanent internet via de verbinding van PADACO Connectivity

Onze internetoplossingen zijn niet alleen geschikt voor tijdelijk internet, er kan ook een permanente verbinding gerealiseerd worden. Dit gebeurt vooral in onderstaande branches.

Internet in de jachthaven

Een vaste internetverbinding aanleggen door het water is erg duur, dit maakt internet op de jachthaven een prijzige aangelegenheid. Daarnaast storen bestaande wifi signalen vaak met de apparatuur op de haven en in de boten. Door een tijdelijke internetverbinding via 4G+, satelliet of straalverbinding verzorgt u op de jachthaven een solide internetverbinding. Deze verbinding is volledig schaalbaar en u kunt deze dus opschalen tijdens het hoogseizoen. Zo betaalt u nooit teveel voor uw internetverbinding op de jachthaven.

Internet in de jachthaven

Het dataverbruik op de verbinding kan gelimiteerd worden per gebruiker. Zo krijgt iedereen dezelfde ruimte en heeft niet het hele netwerk te lijden onder de zware gebruikers.

Internet bij sportclubs

Sportclubs zijn vaak redelijk ver van een wijkstation gevestigd, een solide internetverbinding via het kopernetwerk is dan niet mogelijk. Door een tijdelijke internetverbinding kunt u tijdens grotere evenementen op uw sportpark toch een snelle en stabiele internetverbinding bieden aan de bezoekers.

Een permanente internetverbinding via straalverbinding, 4G+ of satelliet behoort voor een sportpark ook tot de mogelijkheden.

Internet bij sport

Verbindingstypes bij tijdelijk internet en wifi

Tijdelijk internet en wifi kan gerealiseerd worden via verschillende verbindingstypes. Wij leggen u graag uit wat de verschillende eigenschappen van de verbindingstypes zijn.

Tijdelijk internet via 4G+

Het 4G+ netwerk is het vierde generatie telecomnetwerk. Simpel gezegd zorgt het voor supersnel mobiel internet, het netwerk wordt meestal gebruikt door smartphones en tablets. Met een omvormer kan het 4G+ netwerk gebruikt worden als wifi hotspot voor tijdelijk internet. De 4G+ dienst van PADACO Connectivity is in staat een megabundel aan data beschikbaar te maken. Hiermee kunt u met veel mensen gebruik maken van het tijdelijke internet, zonder daarbij het 4G+ netwerk teveel te belasten.

Tijdelijk internet via satellietverbinding

Tijdelijk internet en wifi via een satellietverbinding is uitermate geschikt voor toepassingen waar een minimale bandbreedte nodig. Deze internettoepassing kan snel gerealiseerd worden omdat het netwerk een zeer groot bereik heeft. PADACO Connectivity zet tijdelijk wifi via een satellietverbinding vaak in als extra verbinding om zo het netwerk volledig redundant uit te voeren. Hiermee voorkomen wij downtime van uw internetverbinding.

Tijdelijk internet via straalverbinding

Een straalverbinding is een point to point verbinding die gebruik maakt van een radiofrequentie. Het grootste voordeel van een straalverbinding is dat het internet zeer snel gerealiseerd kan worden. De implementatie van een straalverbinding kan binnen 24 uur geregeld zijn.

Een straalverbinding zendt eigenlijk het internet van één locatie naar een andere locatie. Het is dus wel belangrijk dat er op de zendlocatie internet is. Heeft u hier vragen over? Neem dan gerust contact met ons op.

Tijdelijk internet via satelliet, 4G+ of straalverbinding. PADACO Connectivity realiseert het type verbinding dat het beste past bij uw situatie. Zo krijgt u de capaciteit en de technologie die u op dat moment nodig heeft. Neem vrijblijvend contact met ons op voor een advies op maat. +31 (0)85 210 1000 +31 (0)85 210 1000

Advies op maat over tijdelijk internet

PADACO Connectivity verzorgt internet op locatie door straalverbinding, 4G+ of satelliet. Wij verzorgen een advies op maat voor het internet op uw bouwplaats, evenement of congres. Neem contact op met onze adviseurs en wij zorgen ervoor dat er een tijdelijke internetverbinding is waar en wanneer u deze nodig heeft. PADACO Connectivity is bereikbaar via 085 210 1000 085 210 1000 of info@padaco-connectivity.nl.